ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

FACEBOOK

 

 

TOP termékek

Ingyenes kiszállítás Székesfehérvár és környékére min. 10.000 Ft összegű rendelés esetén! További részletek

Univerzális trikó üléshuzat pár Trend Line kárpit szürke színben

Trend Line trikó-üléshuzat

 

A Trend Line trikó huzatokat kárpitos kötött* anyagból készülnek. A burkolatok fokozottan ellenálnak a szennyeződéseknek és a kopásnak. Teljesen lefedik az üléseket, az ülések első részét, oldalait és hátulját is szövet borítja.

A kötött kárpit olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyűjthatóság, puhaság és lélegző képesség jellemez. Előnyei emellett a tartósság és a könnyű tisztíthatóság is.

Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpithoz. A huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem feslenek és nem okoznak allergiás reakciókat ezáltal biztonságosak a gyermekek számára. 


Kárpitos kötött anyag* - olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyújthatóság (így bármilyen felülethez könnyen igazítható), puhaság és szellősség jellemez. Ezáltal a használata nagy kényelmet biztosít. Előnyei a tartósság és a könnyű karbantartás is (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható)

Tovább