Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális trikó üléshuzat pár Trend Line kárpit szürke színben

Trend Line trikó-üléshuzat

 

A Trend Line trikó huzatokat kárpitos kötött* anyagból készülnek. A burkolatok fokozottan ellenálnak a szennyeződéseknek és a kopásnak. Teljesen lefedik az üléseket, az ülések első részét, oldalait és hátulját is szövet borítja.

A kötött kárpit olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyűjthatóság, puhaság és lélegző képesség jellemez. Előnyei emellett a tartósság és a könnyű tisztíthatóság is.

Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpithoz. A huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem feslenek és nem okoznak allergiás reakciókat ezáltal biztonságosak a gyermekek számára. 


Kárpitos kötött anyag* - olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyújthatóság (így bármilyen felülethez könnyen igazítható), puhaság és szellősség jellemez. Ezáltal a használata nagy kényelmet biztosít. Előnyei a tartósság és a könnyű karbantartás is (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható)

Tovább