Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes kiszállítás Székesfehérvár és környékére min. 10.000 Ft összegű rendelés esetén! További részletek

Egyedi üléshuzatok

Kedves Vásárló mielőtt rendelne, kérjük olvassa el az alábbiakat!
• Az üléshuzatokat az egyedi megrendelések alapján gyártatjuk le, ami~4 hetet vesz igénybe. A rendeléseketbizonyos mennyiségig összevárjuk, kb 2-3 hetente küldjük el a gyártónak. Így a megrendelésétől az átvételig 5-7 hét is eltelhet.

A megrendelés leadása után 20% előleget kérünk, ami egyfajta biztosíték számunkra. A rendelések alapján legyártott üléshuzatok számtalanszín és anyagmintával készülhetnek, amit nehéz tovább értékesíteni, ha időközben meggondolja magát vagy megtagadja a csomagátvételt.
A rendelést csak akkor tekintjük elfogadottnak, ha a 20% előleg beérkezett számlánkra.
• Ha nem nyerte el a tetszését a huzat, vagy nincsen megelégedve a termékkel, vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink tájékoztatják a visszaküldés menetéről, illetve pénze a visszatérítéséről!

Az üléshuzat kiválasztásának menete:
Autótípusonként háromféle huzat közül választhat:
• VIP Textil üléshuzat
• Exclusive Eco bőrüléshuzat
• Exclusive Hasított bőr üléshuzat
A termék adatlapján a menük segítségével be tudja állítani az autó évjáratát, az üléshuzat színét vagy színeit, illetve, hogy kér-e tároló zsebet az első huzatok háttámlájára. A termék leírásából minden információt megtalál ezekhez.
Fontos! Egyes autótípusok olyan gyári karfával kerültek kialakításra, amelyeknél a karfa az ülés részét képezi. Ezekre sajnos nem jó ez a huzat. A karfás ülések esetén csak akkor helyezhető fel a huzat, ha a karfa azüléstől elszeparált,pl a középkonzolra rögzített. Ilyen megoldás esetén az üléshuzat felhelyezhető, ugyanis a karfa kialakításnál van annyi hely, hogy a huzatot el lehessen húzni mellette.

Megrendelés:
A termék adatlapona MEGRENDELÉS gombra kattintva nyílik meg a megrendelői felület,ahol a szállításhozszükséges adatokat kell megadni úgy,mint számlázási, szállítási cím, elérhetőségek, valamint itt kell kiválasztani,hogy milyen módon szeretne fizetni: előreutalással, utánvéttel.
A megrendelés után 2db e-mailt fog kapni: az egyik tájékoztat a rendelés elfogadásáról, a másik e-mail pedig azokat az adatokat tartalmazza,amik az előreutaláshoz illetve a 20% előleg befizetéséhez szükségesek. Egy rendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha
• előreutalásos/Barionos megrendelés esetén a teljes vételár beérkezik számlánkra
• utánvét és személyes átvétel esetén a 20% előleg megérkezésekor tudjuk az üléshuzatot legyártatni! 

Szállítási idő, kézbesítés:
Az üléshuzatokat érthető okokból nem tartjuk raktáron, minden egyes megrendelt termék egyedileg kerül legyártásra. Elkészítésük és szállításuk hosszabb időt isigénybe vehet,ami 5-7 hét is lehet.Amint megérkezett hozzánka termék átadjuk a futárnak, amit többnyire a feladást követő napon kézbesíteni szoktak. Erről e-mailben és SMS-ben is értesíteni fogjuk.

Telefonszámunk: +36204180424


 

Tovább