Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Ingyenes kiszállítás Székesfehérvár és környékére min. 10.000 Ft összegű rendelés esetén! További részletek

Egyedi üléshuzatok

Kedves Vásárló mielőtt rendelne, kérjük olvassa el az alábbiakat!

Az üléshuzatokat az egyedi megrendelések alapján gyártatjuk le, ami~3-4 hetet vesz igénybe.Ezek után küldi nekünk a gyártó,mivel hetente 2-3 alkalommal is szállít nekünk így egy héten belül mi már kézhez is kapjuk.Így mi már azon a héten vagy legkésőbb a következőn(pl ha a szállításba beleesik a hétvége) tudjuk is a vevőnek küldeni!!!! Az eltelt idő így optimális esetben 4-5hét a megrendelésétől(20% előleg befizetése)az átvételig!!!

• A megrendelés leadása után 20% előleget kérünk, ami egyfajta biztosíték számunkra. A rendelések alapján legyártott üléshuzatok számtalanszín és anyagmintával készülhetnek, amit nehéz tovább értékesíteni, ha időközben meggondolja magát vagy megtagadja a csomagátvételt.
• A rendelést csak akkor tekintjük elfogadottnak, ha a 20% előleg beérkezett számlánkra.
• Ha nem nyerte el a tetszését a huzat, vagy nincsen megelégedve a termékkel, vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink tájékoztatják a visszaküldés menetéről, illetve pénze a visszatérítéséről!

Az üléshuzat kiválasztásának menete:
Autótípusonként háromféle huzat közül választhat:
• VIP Textil üléshuzat
• Exclusive Eco bőr üléshuzat
• Exclusive Hasított bőr üléshuzat
A termék adatlapján a menük segítségével be tudja állítani az autó évjáratát, az üléshuzat színét vagy színeit, illetve, hogy kér-e tároló zsebet az első huzatok háttámlájára. A termék leírásából minden információt megtalál ezekhez.

Megrendelés:
A termék adatlapon a MEGRENDELÉS gombra kattintva nyílik meg a megrendelői felület,ahol a szállításhoz szükséges adatokat kell megadni úgy,mint számlázási, szállítási cím, elérhetőségek, valamint itt kell kiválasztani,hogy milyen módon szeretne fizetni: előre utalással, utánvéttel.
A megrendelés után 2db e-mailt fog kapni: az egyik tájékoztat a rendelés elfogadásáról, a másik e-mail pedig azokat az adatokat tartalmazza,amik az előreutaláshoz illetve a 20% előleg befizetéséhez szükségesek. Egy rendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha
• előre utalásos/Barionos megrendelés esetén a teljes vételár beérkezik számlánkra
• utánvét és személyes átvétel esetén a 20% előleg megérkezésekor tudjuk az üléshuzatot legyártatni! 

Szállítási idő, kézbesítés:
Az üléshuzatokat érthető okokból nem tartjuk raktáron, minden egyes megrendelt termék egyedileg kerül legyártásra. Elkészítésük és szállításuk hosszabb időt is igénybe vehet,ami 4-6 hét is lehet.Amint megérkezett hozzánk a termék átadjuk a futárnak, amit többnyire a feladást követő napon kézbesíteni szoktak. Erről e-mailben és SMS-ben is értesíteni fogjuk.Telefonszámunk: +36205080231


 

Tovább