Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231







FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális trikó üléshuzat Activ Sport velúr és kárpit kombináció választható színekben

Active Sport Velúr

 

Az Active Sport trikók velúr* anyagból készülnek kárpitozással* kombinálva.  A huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédje a kárpitot a leginkább kitett területeken. A pólók fokozottan ellenállnak a szennyeződésnek és a kopásnak.Teljesen lefedik az üléseket, az ülések első részét, oldalait és hátulját is szövet borítja.

A anyagra jellemző a rugalmasság, valamint lágysága és szellősség amely nagy kényelmet biztosít utazás közben. Felépítése pedig lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem festenek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak a gyermekek számára. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket, és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Velúr* a szövetek csoportjába tartozik, finom, puha és kellemes tapintású, valamint tartós és nagyon könnyen tisztán tartható (lehet mosni háztartási mosógépben 30 °C-on)

Kárpit* - olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyújthatóság, így bármilyen felülethez könnyen igazítható. Előnyei a  tartósság  és a  könnyű karbantartás is  (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható).

Tovább