Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális trikó üléshuzat pár Full pamut választható színekben

Full Pamut trikó-üléshuzat 

 

Full Pamut trikó üléshuzatok kiváló minőségű pamutból* készülnek szabásuk optimális méretben lett kialakítva, hogy megvédjék a kárpitot a leginkább kitett helyeken. Bármelyik autóban remekül mutatnak, és javítják a belső megjelenést.

A pólók gyártásához használt anyag könnyen tisztítható és fokozottan ellenállnak a szennyeződésnek illetve a kopásnak. A huzatok hátulja ugyanolyan pamutból készült, mint az elülső rész, ami kifejezetten javítja a termék megjelenését. 

Előnyei: Az esztétikus  díszítés illeszkedik az anyag színéhez. Ezáltal javítva  a minőséget és a megjenetést. A szegélynek köszönhetően az ingek nem pelyhesednek, nyúlnak és nem tapadnak a ruhához. Az üléshuzatok habbal lamináltak, amely megakadályozza, hogy a pólók átcsússzanak az ülésen valamint növelik azok tartósságát. 

Nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak a gyermekek számára is. A gyártáshoz felhasznált anyagok nem festenek, fedik az első üléseket, az ülések hátsó részét és oldalait egyaránt.


A pamut* olyan anyag amelyet finomság, lágyság, nagy mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállóképesség jellemez. Szerkezetének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen.Tartós és szellős anyag, időtlen karakterrel.  Ez az anyag könnyen kezelhető (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható).

Tovább