Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231







FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Ambi pur car autóillatosítók

Az Ambi Pur autóillatosító technológiája révén folyamatosan eltávolítja az autójába makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon keresztül.

Az aroma élénk és frissítő illattal tölti meg autóját, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi. A legtöbb autóillatosítóval szemben, amelyek csupán elfedik a szagokat, az Ambi Pur autóillatosító ténylegesen megszünteti ezeket, és kellemesen friss illatot hagy maga után az autójában. A kicsi, diszkrét légfrissítő eszköz, amely egyszerűen az autó légbefúvójára csíptethető, az Odourclear technológiájának köszönhetően megszünteti még az ételek, háziállatok, füst vagy szemét okozta legmakacsabb szagokat is, és friss illattal tölti meg autóját. Szabályozhatja az illat intenzitását is az eszköz oldalán található szabályozó segítségével.

Az Ambi Pur autóillatosító könnyen használható, nincs szükség elem vagy elektromosság használatára. Akár 30 napon keresztül is kitart, így Önt és utasait mindig finom illat fogadja.


Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft