Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231







FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális trikó üléshuzat pár Comfort kárpit választható varással

COMFORT trikó-öléshuzat

 

Comfort trikó üléshuzataink kárpitszövetből* készülnek. A középső öv  kárpitos anyagból- számos varrással áll rendelkezésre, sokféle színben. A burkolatok legfőbb jellemzője, hogy fokozottan ellenállnak a szennyeződéseknek és a kopásnak. A huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyen.

A kárpitszövet olyan anyag amelyet nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen és könnyen tisztítható. Az ezeken az anyagokon megjelenő egyedi minták eredeti és exkluzív megjelenést kölcsönöznek autójának.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem feslenek, nem okoznak allergiás reakciókat és biztonságosak a gyermekek számára. Felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz.


Kárpitszövet* olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyújthatóság (így bármilyen felülethez könnyen igazítható), puhaság és szellősség jellemez. Ezáltal a használata nagy kényelmet biztosít. Előnyei a tartósság és a könnyű karbantartás is (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható)

Tovább