Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

AMIO H7 Xenon izzó 6000K színhőmérséklettel

AMIO H7 Xenon izzó 6000K színhőmérséklettel
ÚJ
AMIO H7 Xenon izzó 6000K színhőmérséklettel

A termék leírása

Xenon izzószál H7 alapú halogén izzók helyére történő beépítésre. Nem igényel semmilyen módosítást a telepítésen. Tökéletesen beállított gyújtótávolsággal és egy xenon izzóra jellemző feszültségcsatlakozóval rendelkezik. Bármely 35W 12V xenon konverterrel használható, digitális és szabványos. Tanúsítványok: CE, RoHS

Tartalom:

 • HID H7 xenon izzószál
 • 1 db csomagban
 • Esztétikus és biztonságos csomagolás
 • garancia

Teljes specifikáció:

Lámpa típusa

H7

Névleges teljesítmény

35 W.

Névleges feszültség

12 V (átalakító által feldolgozva)

Fényhőmérséklet

6000K

Üzemhőmérséklet

-30 ~ + 80 ° C

Csatlakozók

alapértelmezett

Bővebben
Raktáron :  2 db
2 690 Ft
Részletek
HALOGÉN IZZÓ VS. XENON IZZÓ

Napjainkban a használtautó-hirdetésekben varázsszó a Xenon fényszóró. A vásárlók, illetve általában az autósok fontosnak tartják, hiszen temérdek tesztben olvashatják: erőteljesen világít. Ráadásul, míg gyári áron 200 ezer forint alatt nemigen kapható,nálunk akár 25 ezer forint alatt is van már beépíthető készlet.
A hagyományos halogén izzók színhőmérséklete és fényereje alacsonyabb, mint a H.I.D. xenon izzóknak.A különböző színhőmérsékletű izzók javítják a látási viszonyokat az éjszakai, esti közlekedések folyamán, valamint sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztja annyira az emberi szemet.A xenon világitás fénye nem olvad bele a közvilágításba, ezért a útburkolati jelek, és a táblák is jól láthatóak.
A halogén izzók körülbelül 1000 Lumen fényerejűek a xenon izzók elérik akár a 3200 Lument! Élettartamuk is magasan túlszárnyalja a halogén izzók élettartamát a kisebb áram felhasználás és szerkezeti felépítés miatt. Egy hagyományos halogén izzó 55W-ot használ, míg egy xenon izzóknak mindössze 35W-ra van szüksége a tökéletes működéshez.Egy Xenon izzó kb 2000 üzemóráig működik tökéletesen, míg egy hagyományos halogén izzó csak 400 üzemórát. A xenon nem érzékeny a rázkódásra (nincs benne izzószál), míg a halogén izzók élettartama jelentősen lecsökken rossz utakon.


Termékeink további előnye, hogy bármelyik gyári halogén izzó foglalatába könnyedén beszerelhető, illetve minőségük kifogástalan, minőségük a legjobbak között van a piacon.

A szett tartalmaz a két izzó és két trafó mellett minden szükséges szerelési anyagot és kábelt, amelyekre szüksége lehet. Tökéletesen alkalmas autók fővilágításaként, reflektoraként, illetve a már jelenleg is meglévő xenonos világítás mellé ködlámpába, reflektorba.

Előnyei:

 • Nagyobb fényerő
 • Kisebb energiafogyasztás
 • Megbízhatóbb
 • Hosszabb élettartam
 • Exkluzív megjelenés
 • Kevésbé fárasztja a szemet éjjel
 • Útburkolati jelek és táblák jobban láthatóak
 • Rázkódásra nem érzékeny
 • Nincs fényerő ingadozás
 • Lámpakontrollos autókhoz is használható


Lámpakontroll CAN-BUS, kiégés figyelő elektronikák az autókban:


Vannak autók amelyek rendelkeznek lámpaellenőrző rendszerrel. A rendszer figyeli az autó lámpájának áramfelvételét, és ha az lecsökken,jelzi a vezetőnek, hogy kiégett valamelyik izzó. Mivel a gyári halogén izzó teljesítménye 55W a Xenon szetté pedig 35W így a lámpakontroll rendszer egyes autók esetén kiégett izzót jelez (más típusok pedig észre sem veszik a különbséget) az újabb intelligensebb can-bus rendszerrel ellátott autók esetén (kb 2004-2010-es évjárat felett) pedig már le is tiltja az izzót így ezeknél az autóknál csak a xenon dekóderrel (CAN-BUS átalakítóval),vagy can-bus típusú xenon trafóval lehet beszerelni a xenon szettet!


Színhőmérsékletek:

10000K lila fény
8000K xenon izzó, nappal, kissé felhős égbolt
6000K xenon izzó, kristálykék
5600K vaku
5000K xenon izzó, déli napállással megeggyező szín
4300K xenon izzó, délelőtti-délutáni alacsony napállás
3000K xenon hatású halogén izzó
2300K halogén izzó
1900K gyertya lángja

MEGJEGYZÉS:

Megkérjük vásárlóinkat,NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) ide vonatkozó rendeletét tanulmányozza a xenon lámpák használatára vonatkozóan!
Ezen jármű-felszerelési cikk közúti forgalomban nem használható, kizárólag közút vagy közforgalom elől elzárt magánúton, vagy zárt pályás rendezvényen közlekedő járműre szerelhető fel.

Adatok
EAN kód
5903293013236
Cikkszám
A-01323
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek