Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális Üléshuzat Unico Eco bőr és Alcantara kombináció választható színekben

UNICO Eco bőr és Alcantara 

 

Az Unico huzatok az Eco bőr és az Alcantara* kombinációi. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződésnek és a kopásnak. Az üléshuzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.

Az alcantara külső rétege és az ökológiai bőr olyan anyagok, amelyeket nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, szerkezetüknek köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújtanak. Az ilyen típusú anyagok további előnye, hogy  könnyen  tisztítható. A szennyeződések többségét nedves ruhával le lehet törölni.

Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz. A gyártáshoz használt anyagok nem feslenek, nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Eko bőr* olyan anyag, amelyet szintén kimagasló ellenálló képesség jellemez mindenféle sérüléssel szemben. Felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen, könnyen tisztítható, tartós és kiválóan védi a borított felületeket. Előnyei többek között még: szellős, erős, könnyen kezelhető és vízhatlan!

Alcantara*egy szintetikus kompozit anyag, amely nagyobb ellenállást mutat a szennyeződésekkel szemben, nagyobb kopásállóságot és tartósságot biztosít a szerves anyaghoz képest. Felülete olyan mint a velúr. Kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag márkaneve, amelyet luxus ruházati termékek és nagy értékű bútorok illetve  járművek kárpitozására használnak.

Tovább