ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Szűrés

Univerzális Üléshuzat Comfort Alcantara választható színekben

COMFORT Alcantara üléshuzat

 

A COMFORT üléshuzatunk kiváló minőségű ALCANTARA* textilből készül. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződésnek és a kopásnak. Az üléshuzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.

Az alcantara egy puha tapintású anyag, elegáns és esztétikus, sok színben kapható, amelyeket nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülésekkel szemben. Szerkezetének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt. 

További előnye, hogy  könnyen tisztítható a szennyeződések többségét nedves ruhával le lehet törölni. Az anyag szerkezete lehetővé teszi a jobb illeszkedést huzatok az eredeti kárpitozással.

Teljesen befedik az üléseket, a háttámla huzatokat pedig variálható osztással forgalmazzuk. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket, és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Alcantara*egy szintetikus kompozit anyag, amely nagyobb ellenállást mutat a szennyeződésekkel szemben, nagyobb kopásállóságot és tartósságot biztosít a szerves anyaghoz képest. Felülete olyan mint a velúr. Kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag márkaneve, amelyet luxus ruházati termékek és nagy értékű bútorok illetve  járművek kárpitozására használnak.

Tovább