Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231







FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális Üléshuzat Royal Eco bőr és textil kombináció választható színekben

ROYAL üléshuzatok

 

A Royal üléshuzatok a textil és az ökológiai bőr* kombinációi. Ezeket az anyagokat könnyű tisztán tartani. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződéseknek és a kopásnak.

Kárpitos szövet és eko bőr - kárpitanyag sokféle mintában és színben kapható. Az ezeken az anyagokon megjelenő egyedi minták eredeti és különleges megjelenést kölcsönöznek nekik. Az eko bőr pedig, szellős, erős anyag mindemellett könnyen tisztítható mivel a szennyeződések többségét nedves ruhával le lehet törölni.

A Royal huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédje a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem feslenek és nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára.


Eko bőr* olyan anyag, amelyet nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen és könnyen tisztítható. Előnyei többek között: szellős, erős, könnyen kezelhető.

Textil*Nagy tartósság, szennyeződésekkel szembeni ellenállóság és könnyű karbantartás az ismérvei. A kötött anyagot ezen felül rugalmasság illetve kopásállóság jellemzi. 

Tovább