ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

FACEBOOK

 

 

TOP termékek

Ingyenes kiszállítás Székesfehérvár és környékére min. 10.000 Ft összegű rendelés esetén! További részletek

Univerzális Üléshuzat Royal Eco bőr és textil kombináció választható színekben

ROYAL üléshuzatok

 

A Royal üléshuzatok a textil és az ökológiai bőr* kombinációi. Ezeket az anyagokat könnyű tisztán tartani. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződéseknek és a kopásnak.

Kárpitos szövet és eko bőr - kárpitanyag sokféle mintában és színben kapható. Az ezeken az anyagokon megjelenő egyedi minták eredeti és különleges megjelenést kölcsönöznek nekik. Az eko bőr pedig, szellős, erős anyag mindemellett könnyen tisztítható mivel a szennyeződések többségét nedves ruhával le lehet törölni.

A Royal huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédje a kárpitokat a leginkább kitett helyeken.Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz.

A gyártáshoz használt anyagok nem feslenek és nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára.


Eko bőr* olyan anyag, amelyet nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen és könnyen tisztítható. Előnyei többek között: szellős, erős, könnyen kezelhető.

Textil*Nagy tartósság, szennyeződésekkel szembeni ellenállóság és könnyű karbantartás az ismérvei. A kötött anyagot ezen felül rugalmasság illetve kopásállóság jellemzi. 

Tovább