Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális Üléshuzat Tuning Due velúr szövet és kárpit kombináció választható színekben

TUNING DUE üléshuzatok

 

A Tuning Due huzatok a velúr és a kárpitos szövet* anyagok egyedülálló kombinációja, esztétikus betéttel és varrással, azonos színben. Az ezeken az anyagokon megjelenő egyedi minták varrás formájában eredeti és exkluzív megjelenést kölcsönöznek autójának.

A kárpitszövet olyan anyag, amelyet nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen és könnyen tisztítható.

A huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződéseknek és a kopásnak.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem feslenek, nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára is. A cipzárrendszernek köszönhetően a  huzatok megőrzik működésüket, és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Kárpitos kötött anyag* 

olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság, minden irányban nyújthatóság (így bármilyen felülethez könnyen igazítható), puhaság és szellősség jellemez. Ezáltal a használata nagy kényelmet biztosít. Előnyei a tartósság és a könnyű karbantartás is (háztartási mosógépben 30 ° -on mosható)

Velúr*

a szövetek csoportjába tartozik, finom, puha és kellemes tapintású, valamint tartós és nagyon könnyen tisztán tartható (lehet mosni háztartási mosógépben 30 °C-on)

Tovább