ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Ingyenes kiszállítás Székesfehérvár és környékére min. 10.000 Ft összegű rendelés esetén! További részletek

Univerzális Üléshuzat GT8 prémium Alcantara és Eco bőr kombináció választható színekben

GT8 PREMIUM üléshuzatok

 

A GT8 prémium az Eco bőr és Alcantara* gyönyörű kombinációja. Az elegáns varrás vastag szálakkal a tartósságot növeli és megerősíti az anyagok összekapcsolódását. A burkolatok fokozottan ellenállnak a szennyeződésnek és a kopásnak. 

Az alcantara és az ökológiai bőr olyan anyagok, amelyeket nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, szerkezetüknek köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújtanak. Az ilyen típusú anyagok további előnye, hogy könnyen tisztítható. A szennyeződések többségét nedves ruhával le lehet törölni.

Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz. A gyártáshoz használt anyagok nem feslenek, nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Eko bőr*olyan anyag, amelyet szintén kimagasló ellenálló képesség jellemez mindenféle sérüléssel szemben. Felépítésének köszönhetően hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen, könnyen tisztítható, tartós és kiválóan védi a borított felületeket. Előnyei többek között még: szellős, erős, könnyen kezelhető és vízhatlan!

Alcantara*egy szintetikus kompozit anyag, amely nagyobb ellenállást mutat a szennyeződésekkel szemben, nagyobb kopásállóságot és tartósságot biztosít a szerves anyaghoz képest. Felülete olyan mint a velúr. Kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag márkaneve, amelyet luxus ruházati termékek és nagy értékű bútorok illetve  járművek kárpitozására használnak.

Tovább