Szűrés

ELÉRHETŐSÉGEINK

Email: info@onlineautoo.hu

Telefonos ügyfélszolgálat minden hétköznap H-P 10 órától 17 óráig várja hívásaikat!

Tel: +36205080231FACEBOOK

 

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Univerzális Üléshuzat Tuning velúr választható színekben

TUNING üléshuzatok

 

A Tuning autóhuzatok 100% -ban velúranyagból készülnek. Velúr olyan anyag, amelyet nagy ellenálló képesség jellemez a mechanikai sérülések ellen, felépítésének köszönhetően  hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen és nagyon könnyen tisztítható.

A tuning huzatokat optimális méretben tervezték, hogy megvédjék a kárpitokat a leginkább kitett helyeken. A középső öv anyaga puha és könnyen tisztítható. A burkolatok fokozottan ellenállnak a kopásnak.

Az anyag felépítése lehetővé teszi a huzatok jobb illeszkedését az eredeti kárpitozáshoz. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.

A gyártáshoz felhasznált anyagok nem feslenek, nem okoznak allergiás reakciókat így biztonságosak a gyermekek számára. A cipzárrendszernek köszönhetően a huzatok megőrzik működésüket és az ülések konfigurációjától függetlenül teljes mértékben használhatók.


Velúr*a szövetek csoportjába tartozik, finom, puha és kellemes tapintású, valamint tartós és nagyon könnyen tisztán tartható (lehet mosni háztartási mosógépben 30 °C-on)

Tovább