Kategóriák
TOP termékek
Autóalkatrész

Rendelés telefonon keresztül!

+36204180424 Hívjon bizalommal

H-P:10:00-18:00

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


MANNOL Defekt javító spray 450 ml (9906)

MANNOL Defekt javító spray 450 ml (9906)
1 500 Ft

Szerelésnélküli gumiabroncs defektek javítására szolgál. Gyorsan és biztosan megszünteti a levegőszökést az 5 mm átmérőjű kisebb gumiabroncs defektek esetében, tartós vulkanizáló réteget képez a gumiabroncs belsejében.

OSZ-990606-MNN

  • Alkalmazás: Lehetőség szerint eltávolítani a gumidefekt okozta tárgyat. Teljesen kiengedni a levegőt. A kerék forgatásával elhelyezni a szelepet vízszintes helyzetbe. A palackot alaposan felrázni, fagy esetén kézben felmelegíteni. A slagot rácsatlakoztatni a szelepre. A palackot függőleges helyzetben tartva, a szórófejét megnyomni. Rögtön a kezelés követően 10-15 km átlagsebességgel  indulni autóval, ilyenkor történik a hermetik tökéletesebb eloszlása az abroncs belsejében. Ellenőrizni a levegőnyomást. Nem szabad alkalmazni durrdefekt, lecsúszott gumiabroncs, oldalsérülések vagy olyan mechanikus sérülések, amelyek keletkeztek a leengedett abronccsal való közlekedés miatt.

    Figyelem: A szer nyomás alatt van. Kerülni a tűzőnapon való tárolást, és 50°C fölé felmelegedést. Nyíltláng használata és a dohányzás tilos alkalmazás közben. Beltéri használat kizárólag szellőztetés mellet, mivel lehetséges robbanásveszélyes páraképződés. Távol tartani a gyerekektől. Nem szabad belélegezni. Szemétbe csak teljesen kiürült flakon szabad kidobni. Tarolni a jól szellőzhető helyen.

     

  • Cikkszám
    OSZ-990606
Webáruház készítés